22. marts 2012

Ønsker

Kjole fra Motel - Kan købes HER
Denim jakke fra Topshop - Kan købes HER
Ur fra Marc by Marc Jacobs - Kan købes HER

Her er et par ting som jeg ønsker mig lige i øjeblikket :) Åh kære dame i himlen... lad mig vinde i lotto eller arve nogle penge fra en fjern onkel i østen. Der er så mange fantastiske ting i verden som bare venter på jeg køber dem.

Dem af jer der følger med på bloggens facebook side ved at jeg er syg lige nu. Derfor var jeg desværre ikke til genåbningen af Companys butik (ØV) men har istedet bare været derhjemme under dynen.
Imorgen er der årsfest på min skole og jeg SKAL med og heldigvis har jeg det meget bedre. Håber på at få taget et dagens med mit 'festtøj' ... Ved ikke hvor meget fest det bliver til når jeg er så forkølet :(

Ved nogle af jer skulle med til åbningsfesten af Companys. Er det blevet pænt og var der noget lækkert tøj? :) 2 kommentarer:

 1. Hej med dig. Jeg vil først og fremmest sige at det er en super sød blog du har her!

  Jeg deltager i øjeblikket i en model konkurrence hvor jeg kan vinde en iphone( lægger i øjeblikket på 2 pladsen) og derfor ville det betyde rigtig meget hvis du gad gå ind og trykke " synes godt om billedet" så jeg kan vinde iphonen. Du kan komme direkte til billedet lige her http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2885474451683&set=o.191838797493507&type=1&theater - jeg håberdu har et hjerte af guld, og vil hjælpe mig!( hvis du får lyst må du også meget gerne dele den på din blog, eller facebook væg,- det betyder rigtig meget for mig, tak på forhånd)

  Kærlig hilsen Alberte! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :)
   - jeg har allerede stemt på en anden desværre. Men held og lykke!

   Slet