17. april 2012

Members

PhotobucketPhotobucket


Forleden modtog jeg en pakke fra Members.com med lidt nyt makeup fra Max Factor. Der var vildt go rabat på det hele så blev nød til at købe det :)Members er en 'shopping club' hvor man kan købe forskellige vare med stor rabat. Lige nu har de f.eks. Calvin Klein undertøj Sugarfree Shoes til 50%.
Hvis i endnu ikke er medlem af 
Members.com, så smid jeres email i en kommentar og jeg tilmelder jer. (I modtager 50kr på denne måde)

Og så er der lige endnu en ting jeg gerne vil dele med jer. I må undskyld for rigtig dårlig opdatering af min blog her på det sidste, men jeg har en masse personlige ting jeg ligger og slås med lige pt. Så har været nød til at putte bloggen i anden række. Er super glad for jer der stadig læser med. I er guld værd. :) 

Translation: I received a packet the other day from a Nordic website called Members.com. You have to live in one of the Nordic countries to be a member of this lovely website with great discounts. 

And one other thing... I'm so sorry for not updating my blog as often as I want. I have some personal stuff right now I have to deal with, so the blog comes second. I'm so happy and proud that those of you who still reads my blog. 

Husk at deltage i min giveaway, jeg finder snart en vinder! :D

10 kommentarer:

 1. mange tak! det tror jeg også, den er jo så fed! farverne er så flotte til blondt hår:)

  SvarSlet
 2. Det lyder sejt, jeg vil også gerne være medlem :D
  louisewunderlich@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Den siger at jeg ikke kan tilmelde dig med den email? Har du skrevet rigtigt eller har du en anden mail?

   Slet
  2. Det er nu min mail, det forstår jeg ikke. Men har fået en mail om, at du har inviteret mig. Men jeg kan så ikke rigtig finde ud af at logge ind. Hmmm...

   Slet
  3. Hmm.. Det virker lidt mystisk.

   Slet
 3. Eeelsker members og har også bestilt derfra flere gange. Dog kun tøj og sko! Men fortryder egentlig også at jeg ikke bestilte noget da maxfaktor kørte kampagne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det skulle du have gjort :)

   Slet